onsdag 14. januar 2015

Kofteboken–et must (tydeligvis)


Jeg har drøyd siden november, men nå greide jeg ikke å stå i mot lenger. Jeg har bestilt meg Kofteboken. Og jeg ser på garn. Min kofte skal være i ull, fra Rauma tror jeg det blir.

Koften på forsida er en Bøvertunkofte, med rundfelling. Den er så fin! Jeg har falt fullstendig for den. Lenge siden jeg har vært så lidenskapelig opptatt og begeistret for noe som dette koftegreiene, veldig, veldig gøy!

Nå fikk forresten husets 13,5-åring prøvd tantas Nancykofte, og jammen tror du ikke at hun ønsker seg kofte selv.. Får jeg strikka til meg selv i år, tro? Målet er å ha med en på ferie, altså, men 2 på et halvt år skal jeg da greie?

Hun ville vente å se hvilke mønstre som fantes, den jenta, så får vi se da. Men det er jo ikke annet en utrolig stas at ungene nå til dags ønsker seg hjemmestrikka ting. Det blir jeg oppriktig glad for!

Pinneguri har skrevet en fyldig og god omtale av kofteboken på sin blogg, sjekk den ut! (klikk på forrige setning, altså)

 

Et annet mønster jeg skal bestille er dette:
http://epla.no/materiell/produkter/615898/ 
Produktbilde
Bilde lånt fra epla.no

Har du sett noe så tøft? Jeg tenker jo at denne må være kul i marineblått, eller noe?
Denne har ei god venninne ønska seg, og jammen tror jeg ikke jeg skal få til det. Ser ganske enkel ut, og med Drops Nepal går det av erfaring ganske kjapt. Tøft!


 

4 kommentarer:

 1. Skjønner at kofteboken fristet. Jeg står på venteliste for å låne den på biblioteket, og snart er det min tur. Svarer den til forventningene kommer jeg nok til å kjøpe den jeg også.

  SvarSlett
 2. Jeg bare kastet meg ut i det jeg :-)
  Håper den er i postkassa i morgen!

  God søndag!

  SvarSlett
 3. He-he :) Kjenner meg godt igjen hva ang Kofteboken, men ble solgt da jeg så Stjerneruter i genser :) Boken ligger nå i hyllen min, men prosjektene er mange;) Den "anorakken" var råtøff, mulig jeg må ha det mønsteret også;) Ha en fin søndagskveld og neste uke :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det ikke typisk, det bare renner på med "må-strikke". Prosjektene renner på. Ja den anorakken er supertøff, men på pinne 5 eller 6 tror jeg ikke den vil ta altfor lang tid, altså... men det sier jeg jo om det meste ;-) hihi..

   Fin kveld og fin uke ønskes deg også! :-)

   Slett